Velkommen til WestMarket - Danmarks største madmarked

Stader

Fra friskbagt brød og bæredygtige blomster til kvalitetsøl og udsøgt vin.

En kaffe til farten, mad til ganen og hyggelig atmosfære.

I WestMarket får du det hele.

  • Dining
  • Marked
  • Take Away
  • Vis alle

Ahaaa

Ahaaa – Arabic Cuisine, har i virkeligheden eksisteret siden 2009 og siden dengang har vi haft et ønske om at skille os ud og give vores kunder en kulinarisk oplevelse, uden at det skal koste en formue. I Ahaa er vi stolte af at kunne sige, at vi selv laver alt vores mad fra bunden, og selvfølgelig kun på de bedste råvarer og med en lille twist, så vi også imødekommer Vegetarer/Veganer.

Ahaaa
Stade D4
Tlf: 22 16 61 88

Arnes Bottle Shop and Bar

Arnes Bottleshop er stedte hvor du finder din nye favorit øl. Her finder du 76 flaskeøl - alle særligt udvalgt til denne butik. Arnes har især fokus på danske og belgiske øl, f.eks. kan du finde Thor øl og Tivolis helt egen øl serie. Du har mulighed for enten at finde et udvalg af øl du kan tage med hjem, eller nyde dem med det samme i WestMarket.

Arnes Bottle Shop and Bar
Stade A31
Tlf: 53 57 12 49

Bar 1620 Beer & Cocktail

I 1620 har de 15 forskellige specialøl på fad, blandt andet IPA, hvedeøl, stout og brown ale. Men 1620 serverer ikke kun øl, de har også et stor udvalg af vin, long drinks og champagne – lige meget hvad din yndlings drik er, så burde Bar 1620 kunne klare det.

 

Bar 1620 Beer & Cocktail
Stade D6
Tlf: 28 76 66 88

Burgers & Sliders

Burgers & Slider er for burger- og bacon elskeren. Prøve blandt andet Mac Attack, der er en burgerudgave af den populære amerikanske ret: Mac’n’Cheese. Hos Burgers & Sliders rør de deres egen mayonnaise, remoulade og laver deres egen barbecue sauce der er specielt lavet til de individuelle burger, så smagsoplevelsen bliver komplet.

Burgers & Sliders
Stade A13
Tlf: 53 57 12 49

Coffee Studio

Hos Coffee Studio har de stor fokus på tilberedningen af kaffe, hvor den kommer fra, og hvordan den bliver malet og brygget. Derfor anvender de kun de bedste bønner, for at sikre dig den bedste kaffeoplevelse. Derudover finder du et stort udvalg af cheesecakes fra Bertels og lækkert bagværk, som crossanter og kanelsnegle.

Coffee Studio
Stade B3
Tlf: 29 62 90 57

Curry Nation

Curry Nation fusionerer forskellige asiatiske køkkener, for at give dig den bedste asiatiske madoplevelse. De er blandt andet inspireret af mad fra Thailand, Indien, Vietman og Pakistan. Hos Curry Nation kan du finde alt fra red curry, dumplings og samosas til lækre thai burgere. Hos Curry Nation er de ambitiøse omkring deres mad og vil vise, at hurtig mad til hverdagen ikke behøver at være af dårlig kvalitet.

Curry Nation
Stade C7
Tlf: 35 35 40 10

Den Fede Kylling

Den Fede Kylling er for alle med hang til lækker greasy mad, der varmer helt ind i sjælen. Det er hyggemad og comfort food til alle tidspunkter på dagen. Fried chicken er vores mecca og vi smider det i alt fra belgiske vafler til hot wings. Til at slutte af med så bid mærke i dette ord: truffle dog. Det er en legende, der er kommet for at blive og allerede har taget den kulinariske verden med storm.

Den Fede Kylling
Stade C5
Tlf: 26 36 55 46

Duck it!

Hos DUCK IT kan du sætte tænderne i den populære pulled DUCK burger. Du får den absolut bedste kvalitet af confit de canard og den ultimative oplevelse af hvordan en andeburger med attitude kan smage. Burgerne serveres i flere varianter med frisk salat, hjemmesyltet rødløg og en hjemmelavet signatur-dressing samt tilbehør. Og prøv endelig vores specielle vinegar fries. Just DUCK IT!

Duck it!
Stade D5
Tlf: 28 76 66 88

GROS

Med et guld øko-mærke i lommen, serverer Gro lækker sæsonbaseret og hjemmelavet hverdagskost, hvor der er fokus på miljø og bæredygtighed. Hos Gros kan du roligt nyde din mad med god samvittighed, da hun har sikret sig at alle råvarene er af den bedste kvalitet. Hvis du har fravalgt kød og fisk i din diæt, kan Gro også klare det, da hun har flere veganske retter på menuen.

GROS
Stade C6
Tlf: 60 45 11 02

Grønne Hjerter

Hos Grønne Hjerter finder du ikke tulipaner fra Holland eller Afrika, men bæredygtige og økologiske blomster, med mindst mulig kunstgødning og transporttid. Grønne Hjerter har fokus på et bæredygtigt produkt, hvor du kan have god samvittighed på miljø-kontoen. Du kan også få gode råd og vejledning til hvordan, du bedst muligt passer dine blomster.

Grønne Hjerter
Stade E5
Tlf: 53 38 85 67

Juice & Shakes

Din juicebar på westmarket! 100% naturlig og sund! Frisk koldpresset juice og veganske smoothies. Powerfood med fokus på vegansk glutenfri livsstil.  Vi bruger udelukkende frisk frugt og grønt, ingen tilsætningsstoffer og ingen tilsat sukker. Vi er inspireret af sæsonen, nye tendenser og hvad vores klode har at byde på af naturlige powerfoods. Mottoet er derfor "Keep it simple". Top den med en panni -To Go.

Juice & Shakes
Stade C10
Tlf: 22 83 13 03

Kiin Kiin To Go

Du kender måske Kiin Kiin for deres lækre mad og Kiin Kiin To Go - her i WestMarket er ingen undtagelse. Her serverer de forskellige retter fra Sydøstasien, blandt andet med inspiration fra lande som Indien, Vietnam og Kina. Du kan sætte tænderne i lækre karryretter, bao, stir fry og ramen. Udover et bredt udvalg i retter, har Kiin Kiin to go også et stort udvalg i drikkevarer, de har blandt andet deres egne øl, brygget af Mikkeller (Bao Bao, Kiin Kiin og Ricemarket).

Kiin Kiin To Go
Stade B7
Tlf: 40 26 21 68

Kød & Bajer

Kød & Bajer er en nordisk konceptbar. Vi serverer specialøl fra nordiske mikrobryggerier, hvor du kan smage på alt fra sours med passionsfrugt til kaffestout og westcoast IPA. Til øllet kan du nyde røget og tørret kød fra nordisk vildt. Her er mulighed for bl.a. at smage på bjørn, bæver, elg og rensdyrtunge. Hos Kød & Bajer kan du altid føle dig hjemme.

Kød & Bajer
Stade C12
Tlf: 30 54 60 88

MaMeMi

Hos pizzeriaet MaMeMi handler det om at bringe et stykke af Italiensk kultur, mad & passion til København. MaMeMi’s pizzaer er unikke og de respekterer naturen ved kun at benytte økologiske, naturlige og sæsonbaserede ingredienser til deres pizza. De bestræber sig på at skabe en god atmosfære for dig, ved at udstråle god energi og vise kærligheden for deres arbejde.

MaMeMi
Stade C1
Tlf: 52 73 22 37

Mrs. Lin

Hos Mrs. Lin serverer de autentisk japansk mad, som miso suppe, ramen og forskellige nudelsalater. Xiafang Lin, der ejer staden har stort kendskab til og har flere års erfaring med det japanske køkken. Hun ønsker at introducere hendes gæster for noget af al den lækre mad Japan har at tilbyde. Hos Mrs. Lin har de også et stort udvalg af forskellige japanske øl, der vil fuldende din rejsen gennem det japanske køkken.

Mrs. Lin
Stade D2
Tlf: 40 94 50 30

Ris8

Ris8 er Københavns første risotteria. Vi har fokus på smag og præsentation - og så er alle vores retter desuden glutenfrie. Du er meget velkommen til at sidde hos os og nyde din risotto, men det er selvfølgelig også muligt at få som take-away. Nyd et glas vin eller en økologisk sodavand til. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Ris8
Stade C13
Tlf: 93 87 91 88

SMAG

Lad det være sagt med det samme: Smag er hverken drevet af frelsthed eller fanatisme, når vi tilbyder et sundt alternativ til den mere kalorierige takeaway. Det er det frodige, det frisklavede, det velsmagende og det mættende, der er hovedingrediensen i Smags rugbrødssandwich, grove flütesandwich, juice og salater. Tilsat en bachelorgrad i human ernæring. Og den opskrift deler vi ikke med andre i branchen – men gerne med jer.

SMAG
Stade C8
Tlf: 88 82 70 75

Street Sushi

Hos Street Sushi bestræber vi os på at servere japansk streetfood af højeste kvalitet med et bredt
udvalg af snacks, sushi og andre lækkerier.
Hvis du ikke har prøvet vores populære wagyu-burger endnu, er det bare at komme af sted!

Street Sushi
Stade B4
Tlf: 33 33 78 00

Super Bao

Super Bao har specialiserede sig i bao, som er en lækker dampede bolle med forskelligt kød- og grøntsagsfyld. Derudover serverer de også en lækker varm ramen nudelsuppe, der er godt krydret og hurtigt giver dig varme i kroppen. Derudover serverer de også hjemmelavet lemonade der passer perfekt til deres asiatiske retter, og forskellige øl og cocktails.

Super Bao
Stade D3
Email:

Taco él Patron

Hvis du elsker tacos, er Tacos El Patron et must! Armando, ejer Tacos El Patron er passioneret om hans mad og undersøger hele tiden nye opskrifter og regionale specialiteter, som han implementerer i hans egne opskrifter. Du finder kun de bedste råvarer i hans køkken og kødet stammer fra fritgående eller økologisk dyr. Alle tacos er glutenfri, og der er altid en vegetarisk mulighed på menukortet.

Taco él Patron
Stade C3
Tlf: 30 14 22 81

Two Socks

Hos Two Socks kan du til enhver tid komme og nyde stemningen og afdæmpet jazz i baggrunden sammen med kollegaer, venner eller familie.
Vi tilbyder en kulinarisk gourmet-smagsoplevelse inden for gin og tonic. Der smages flere forskellige gin og hertil fortælles om deres storytelling, kendetegn, produktion og smagsnuancer. Ved smagninger bliver der serveret tapas af et lækkert udvalg af charcuteri og smagfulde oste.

Two Socks
Stade B9
Tlf: 51 91 22 86

Zahida

Hjemmelavet pakistansk mad, hvor alle vores mors opskrifter er i spil. Maden serveres med kærlighed og et smil. Vi er to brødre fra Storbritannien, som er vokset op med at hjælpe vores mor i køkkenet, hvilket har ført til vores store passion for mad. Vi har altid drømt om at åbne et pakistansk køkken opkaldt efter vores mor, som hyldest til alle mødre; hvilket vi nu har gjort med Zahida. Vi serverer autentisk pakistansk mad, med fokus på det ægte hjemmelavet Punjabi køkken.Vi har 5 retter, og hver eneste af dem laver vi som forbereder vi mad for vores egen familie, som vores mor har lært os det.

Zahida
Stade B6
Tlf: 31 10 00 57