Velkommen til WestMarket - Danmarks største madmarked

Nyheder & Events

 

Juleklippe-klistre:

Vi inviterer alle børn og barnlige sjæle til juleklippe-klistre kl. 12-24 på Lille Torv, de 3 første adventssøndage. Kom forbi og felt et julehjerter eller fold en stjerne, vi stiller materialer til rådighed, du skal blot komme og slippe dine kreative evner løs. 
 
Søndag d. 10. december kl. 12-24 på Lille Torv
Søndag d. 17. december kl. 12-14 på Lille Torv

 

Veras Market:

Vi får endnu en gang besøg af genbrugstøjmarkedet; Veras Market, hvor du let kan gøre nye fund, og fornye graderoben uden det gør alt for ondt på pengepungen.
Veras Market finder sted søndag d. 10. december kl. 11-16. Du finder stande igennem hele WestMarket

MadQuiz:

 
Det er igen blevet tid til en madquiz.
 
Vi har bikset en madquiz sammen til jer (pun intended), som kommer til at vare et par timer, og en af kategorierne vil være en tema-runde om mad og musik.
 
Quizzen finder sted mandag d. 11. december kl. 19 på Lille Torv. Det er gratis at deltage og alle kan være med (hold på 2-6 personer)

 

Foredrag om 'barndommens gade':

 
I anledning af Tove Ditlevsens 100 år fødselsdag, vil vi se nærmere på hvad det var for et kvarter Tove Ditlevsen voksede op i.
 
Vi har allieret os med den københavnske byhistoriker og skribent Allan Mylius Thomsen, til at fortælle os om hvad 'barndommens gade' var for en gade, og hvordan kvarteret så ud, dengang Tove Ditlevsen var barn. 
 
Foredraget finder sted onsdag d. 13. december kl. 18 på Store Torv, og det er gratis at deltage

 

Julemarked:

Julen skal holdes sammen. Derfor inviterer Kødbyens Mad & Marked og WestMarket til et fælles julemarked d. 16. og 17. december. Julemarkedet finder sted på WestMarket og bliver en hyggelig weekend med alt det bedste fra julen. 
 
Lørdag d. 16. december kl. 11-21
Søndag d. 17. december kl. 11-17

 

Julejazz:

Vi glæder os til at invitere dig til en helt særlig juleudgave af vores jazzaften. 
 
Kom forbi WestMarket onsdag d. 20. december kl. 18-20, når Rasmus Kjærsgaard & co. fyrer op for julestemningen, når de spiller julejazz for os på Store Torv.
 
Inviter venner og familie med ned til middag, og kom i julestemning sammen med os til lyden af de dejlige jazztoner. 
 
Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften

 

Gratis æbleskiver og kakao:

Vi vil gerne ønske alle vores gæster glædelig jul, derfor inviterer vi til gratis æbleskiver og kakao fredag d. 22. december kl. 15-17 på Store Torv. 
 
Vi glæder os til at se jer til et par hyggelige timer på Store Torv, hvor vi gerne vil ønske jer alle sammen glædelig jul.